Kontakt: post@hvitgjeterhund.no

 

 

 

Ledernes Hjørne

 

 

Hei igjen!

21sept. 2011

 

Det er haust, det ruskar ute, med regn og kalde vind, skrev Skjæraasen. Å ja, når jeg begynner å tenne opp i ovnen, da er det høst.

 

Vi har hatt en fantastisk sommer. Norge har noen enormt flotte ambasadører for den Hvite Gjeterhunden. Både på utstilling, spor , agility og lydighet. Det mangler bare at dere sender inn skryt til klubbens hjemmeside selv.

 

Så kom endelig den helt store beskjeden : Hvit Gjeterhund er godkjent som rase av FCI. Dette innebærer at vi kan få internasjonale utstillingschampioner på lik linje med de fleste raser i FCI. De første CACIB er allerede tildelt.

 

Jeg har vært på besøk i Bodø, og møtt noen meget trivelige Hvite damer med eiere. Treffet i Trøndelag var ikke like vellykket, det ble avlyst. Men jeg har inntrykk av at folk ønsker å møtes på litt andre steder enn på Facebook. Derfor vurderer jeg sterkt å prøve med kontaktpersoner rundt omkring. Noen som melder seg?

 

Ellers er jeg veldig glad for "styret mitt". Det er en fantastisk gjeng som jobber jevnt og trutt. Og noen ganger ekstra mye. Vi har fått i orden retningslinjer for AVL. Det arbeides med treff for alle i klubben, som skal legges til Gudbrandsdalen september-2012. Det blir søkt om klubbens første RASE-spesial, altså utstilling, i 2013. Og vi gleder oss.

Selvfølgelig håper vi på 100% oppslutning fra dere.

 

Vel dette var noen ord fra meg på Frosta. Jeg ønsker dere alle en riktig fin og aktiv høst!!!

 

Beste hilsener fra Ingvild

 

-------------------------------------------------------------------

 

26.08.11

 

Alle er vi medlemmer i NKK. Nå er det tid for års-møter i NKK's regioner, hvor vi kan (og bør) delta.

Ellers arrangeres det diverse kurs i de forskjellige regionene. Selv skal jeg på kynologi-kurs i Trøndelag.

Sjekk opp på din region, og benytt deg av dine muligheter.

 

Klem fra Ingvild

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

20.06.11

 

Hei alle på to- og fire.

 

Ja, da er sommeren her, uten tvil. I Trøndelag nyter vi solen og badesesongen er i full gang (hos de yngste og hundene).

 

Så er årsmøtet for 2011 vel i havn. Vi var en fin og trivelig gjeng som ble godt styrt fra sak til sak av Cecilie Sperre Jørgensen. Referat vil bli lagt ut på hjemmesiden.

 

Det er mye nytt en ny leder må sette seg inn i. Derfor var det med stor spenning jeg gikk til mitt første styremøte på "Skype". Sitter igjen med en følelse av at ting kunne gått bedre, men det var artig lell. Vi kom da oss gjennom det vi skulle behandle.

 

Ellers blomstrer hundeaktivitetene etter en hard vinter. Selv har jeg vært på noen utstillinger, og for dere som ikke liker "slike show", dere vet ikke hva dere går glipp av. Hvilken fin helg vi hadde med hunder,grill og latter i Kristiansand. Og så viste det seg at vi sannelig har et klubb-medlem med pallplass i agility! Håper jeg får se dem i aksjon en dag.

 

Jeg har sikkert glemt å nevne noe. Isåfall kan dere etterlyse det. Og er det noe dere ønsker å meddele oss andre, er dere velkommen til å skrive både i klubbens gjestebok, og som innlegg til klubbens hjemmeside.

 

Ha en riktig god sommer alle sammen.

 

Beste hilsner fra Ingvild Tvete

 

Hvit Gjeterhundklubb © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use

www.hvitgjeterhund.no